MENÜ

Raktárkezelők
"Maradj éhes, maradj bolond" from............. Steve Jobs

RAKTÁR:  Tárolo térnek nevezzuk azokat a zárt vagy félig zárt,fedett vagy félig fedett ,nyitott,vagy félig fedett épitményeket.,tartályokat és szabad teruleteket amelyeken az árukészlet szakszeru tárolását végzik.

CSOPORTOK:Általános raktárak:db áruk tárolása-C-Dosztályok-nem tuzvesyzélyesek-futheto,nem futheto,szigelt,nem szigetelt,vasszerkezet,

Speciális raktárak:tuzveszélyes anyagok-A-B osztályok vegyi anyagok--szaghatás-mutrágya--mérgek-SPECIÁLIS VÉGZETTSÉG-- 

HUTTOHÁZAK: élelmiszerek---- plusz 10---minusz 40-ig áruk tárolása-mélyfagyasztott -gyumolcsválogato-huttoház-TEMPERÁLÁS-minusz 2---3 ig   nullátol--plusz 5-ig

Homebárok:prizmába valo tárolás-tartályok--szénhidrogén-tuzrendészet-föld alatti tartályok-finomitok-folyékony anyagok-fold felettei tűárolás-lugos -savas

Bor-sor-szeszipar-uvegbéléses-és uvegszálas tartályok

Silok-gabona-beton-fém

-szabadtéri tárolok-tomoritett talaj-fatelepek-betonozott talaj-25-30 cm vastag-reptér---80 cm vastag-terhelés-zárt-fedett-fészer-szint-terminál

 

Asztali nézet